Sticla ‘’4 seasons’’ – articol informativ
27 aprilie 2016
Sticla sablata Iasi
26 mai 2016
Show all

Usi din sticla securizata – articol informativ

USI DIN STICLA SECURIZATA

Fiecare dintre noi viseaza la un camin confortabil, primitor si, in acelasi timp, aspectuos si modern. Pentru foarte multi dintre clienti, confortul este sinonim cu o investitie substantiala. Lucrurile nu stau, insa, intotdeauna asa. Usile din sticla securizata sunt dovada palpabila ca exista alternative mai putin costisitoare, dar capabile sa multumeasca chiar si  pe cei mai pretentiosi.

Usile joaca un rol foarte important in designul interior: acela de a delimita spatiul si a asigura, pe cat posibil, o vizibilitate optima. De aceea, este recomandat sa fie alese inca din momentul proiectarii. Se garanteaza, astfel, golurile de usa adecvate designului. Este obligatoriu sa se tina cont si de durabilitatea materialului, dar si de aspectele functionale.

Sticla este, in acceptiunea generala, considerata un material fragil, vulnerabil si de aceea multa lume este sceptica in a-l alege pentru amenajarile interioare. In cazul sticlei securizate, insa, situatia este cu totul alta. Sticla securizata este foarte rezistenta si, in consecinta, o problema in minus in cazul unor accidente nefericite.

Lasand  la o parte avantajul  de necontestat al rezistentei, usile din sticla securizata isi pastreaza mult timp aspectul initial, deci nu va fi nevoie sa fie schimbate decat daca se doreste un alt design. In plus, daca este intretinuta si exploatata corect, usa are o durata de viata mare.

Usile din sticla securizata sunt un pas important pentru aceia dintre noi care isi doresc un camin primitor si, in acelasi timp, modern. In plus, acest tip de usi se potriveste perfect oricarui tip de decor, de la cel clasic, pana la cel minimalist sau contemporan.

O usa din sticla securizata este varianta perfecta fie ca vorbim despre banci, birouri, centre comerciale, sali de conferinta ori saloane de infrumusetare. Acest tip de usi este disponibil in diverse forme si dimensiuni, in functie de locul caruia ii este destinat. De asemenea, sticla poate fi vopsita, clara, serigrafiata, cu toc din lemn sau aluminiu, sau chiar fara toc.

Sunt disponibile usi din sticla securizata cu deschidere armonica, dar si usi glisante. Usile cu deschidere armonica ofera o luminozitate excelenta. In plus, reprezinta alegerea ideala, indiferent de stilul arhitectonic al cladirii.

De asemenea, se pot monta perii de etansare, atat pe marginea peretelui, dar si  pe cantul foii de usa ori un sistem de stopare a usii.

Usile glisante din sticla securizata sunt moderne si elegante. Pe langa aceste aspecte, au avantajul major ca ocupa foarte putin spatiu.Se potrivesc excelent pentru apartamente, birouri, ori spatii comerciale. De departe insa, punctual forte al usilor glisante din sticla securizata este utilizarea foarte eficienta a mediului ambiental.

Pentru a ne putea insa bucura pe deplin de avantajele unei usi din sticla securizata, este insa obligatoriu ca montajul sa fie realizat de catre firme specializate. De asemenea este foarte important ca usa sa aiba dimensiunile corecte. In caz contrar, investitia se va dovedi de-a dreptul inutila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.