Pardoseli si trepte de sticla

Pardoselile si treptele din sticla adauga un plus de eleganta si modernism incaperilor. Acestea sunt proiectate la comanda, in functie de spatiul care este la dispozitie. Treptele si pordoselile de sticla sunt formate din trei foi de sticla, 10-8-10 sau 10-10-10, securizate si laminate. In cazul treptelor, exista optiunea spargerii foii din mijloc pentru un efect inedit. 

 

Construirea de scarilor din sticla reprezinta o mare provocare pentru fabricanti si designeri. Folosind sticla arhitecturala speciala care este tratata chimic, securizata si laminata, este posibila obtinerea rezistentei necesare pentru a tine greutatea ei si persoanelor. Scarile si balustradele de sticla drepte si curbe pot fi utilizate pentru proiecte private sau comerciale. Prin urmare, scara poate acoperi mai multe etaje si poate ajunge la o latime de pana la 3 metri. Datorita specializarii noastre in productia si personalizarea sticlei, suntem capabili sa facem fata tuturor cerintelor.

Specificatiile sticlei:

Giba Glass executa pardoseli si trepte din sticla cu grosimea de 28-31,52mm, in functie de proiect, intr-o gama larga de configuratii:

  • Sticla float clara;

  • Sticla sablata integral chimic sau mecanic;

  • Sticla sablata mecanic dupa model;

  • Sticla laminata cu folie alba/mata;

  • Sticla laminata vopsita/colorata;

  • Sticla colorata sau printata.

Doresti oferta pentru montaj? Suna la specialistul nostru 0787.801.792 – Constantin Obreja

Doresti doar sticla si/sau feroneria? Trimite un mail pe adresa office@giba-glass.ro