Pereti de sticla

Peretii de sticla permit luminii naturale sa patrunda in incaperi, oferind, in acelasi timp solutii flexibile pentru compartimentarea spatiului.

Sistemele de pereti de sticla aduc nenumarate beneficii locului de munca – transparenta, lumina naturala, versatilitate, eficienta, economie de spatiu si costuri reduse la utilitati. Peretii si panourile de sticla vin intr-o gama de modele si configuratii minimaliste, elegante, dar si robuste, astfel incat sa puteti selecta sistemul care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra functionale si estetice.

Peretele din sticla cu usi glisante creeaza fronturi simple, elegante, cu panouri transparente extinse. Acestea se imbina perfect cu orice situatie unde spatiul este limitat. O sina de calitate si un mic ghidaj la prag permit o tranzitie simpla intre birou si restul locuintei.

Peretii de sticla asigura transparenta, combinata cu diverse caracteristici de personalizare pentru a spori confidentialitatea si securitatea. Cu un amestec inovator de metal si sticla, designul contureaza complet panourile de sticla – adaugand rigiditate si o antifonare sporita fara a intrerupe peisajul.

Designul peretilor din sticla realizeaza un concept inovator mixt: peretii transparenti din sticla se imbina cu usile din lemn clasice,  calduroase, dar si cu usile din sticla moderne. Optiunile intrigante devin posibile atat pentru decorurile moderne, cat si pentru cele traditionale. In ciuda combinatiei sofisticate de elemente, designul ramane curat si simplu – nu exista nici un fel de hardware de control.

Doresti oferta pentru montaj? Suna la specialistul nostru 0787.801.792 – Constantin Obreja

Doresti doar sticla si/sau feroneria? Trimite un mail pe adresa office@giba-glass.ro. Ne gasiti si pe pagina noastra de contact.