Despre noi

Productie geam termoizolant

De-a lungul vremii, experienta ne-a plasat in topul furnizorilor, tehnologia de varf folosita ne-a deosebit de competitori iar managementul fluxului operational ne-a oferit capacitatea de a raspunde nevoilor din ce in ce mai versatile si provocatoare, spre satisfactia clientilor nostri.

Testandu-va limita creativitatii, suntem deschisi provocarilor si ne dorim sa va oferim produse din cele mai diverse, de la geam izolant utilizat in ansamblarea ferestrelor de tip termopan sau pereti cortina pana la compartimentari de sticla, panouri de sticla decorativa, cabine de dus si balustrade.

 

Ne bazam pe furnizori si parteneri de renume cu care colaboram pentru a mentine standardele la cote optime astfel ca Saint-Gobain Glass, lider mondial in domeniul sticlei arhitecturale, ne pune la dispozitie sticla bruta iar restul furnizorilor, materia prima de calitate superioara.

Prelucrarea sticlei implica indemanare si tehnologie. GIBA GLASS a adaugat ambitia. Continua crestere si dezvoltare ne-au determinat sa investim si sa tinem pasul cu inovatia in prelucrarea acestui material atat de fragil astfel ca de mai bine de 20 de ani am decupat, taiat, finisat spre a-l transforma intr-unul rezistent, la fel ca si pozitia noastra pe o piata exigenta.

Pentru a creiona si a pune bazele dorintelor dumneavoasta va invitam sa ne contactati.

Servicii vopsire sticla