usi glisante din sticlaUsile de sticla transforma radical interiorul unei case si ofera o prestanta deosebita unui birou. Confera fluiditate spatiului, il maresc vizual, asigura un plus de lumina, mai ales cand acestea sunt amplasate la exterior.

Mai mult, usile de sticla vin cu acea eleganta specifica acestui material, iar tehnicile de prelucrare le pot transforma in adevarate opere de arta. Fie cu sticla sablata sau cu vitralii elegante, fie sticla clara, mai ales daca usa face trecerea catre o terasa bine luminata sau plina de verdeata, alegerea unei usi de sticla poate fi uneori o provocare, insa cu rezultate de exceptie.

Usile din sticla au castigat tot mai mult teren in planurile arhitectilor si a designerilor de interior. Acest  lucru a fost posibil si datorita noilor tehnologii ce permit prelucrarea sticlei astfel incat sa poata fi suficient de rezistenta, sa permita sisteme de prindere si balamale moderne, sa aiba suprafete prelucrate astfel incat sticla sa nu fie doar simpla, ci si mata sau cu un design personalizat..

Cat despre simplitatea alegerii unei usi de sticla, nu trebuie sa va faceti probleme. Va putem oferi o gama complexa de usi de sticla pentru interior sau exterior: usi masive cu sticla antiefractie, usi sablate cu modele personalizate, usi de trecere glisante, usi cu geam termoizolant pentru amplasarea catre balcon, terasa sau gradina interioara.

Sticla de o calitate deosebita si tehnologiile de ultima generatie de prelucrare pe care le folosim ne permit realizarea unor usi de sticla moderne, elegante, care respecta cele mai noi standarde in constructii si amenajari interioare.

Producem:

  • usi de sticla batante si glisante pentru cladiri rezidentiale
  • usi de sticla batante si glisante pentru spatii de birouri
  • usi de sticla batante si glisante pentru spatii comerciale
  • usi armonice de sticla
  • orice alt tip de usi de sticla cu sisteme de inchidere sau incuiere incorporate.

Pentru baia ta moderna, producem cabine de dus de sticla.

sticla baie moderna la comandaMult mai rezistente si mai usor de intretinut decat cele de plastic, cabinele de dus de sticla pot fi furnizate in dimensiunile solicitate de client.Usile pot fi glisante sau batante.

Cabinele de dus de sticla pot fi transparente sau cu un grad de opacitate solicitat de client, pot fi vopsite sau sablate partial, pot fi realizate dintr-o sticla de o grosime mai mica sau mai mare in functie de cerinte.

Sticla folosita pentru cabinele de dus este extrem de rezistenta. Suporta cu brio temperaturile inalte, atunci cand preferati un dus fierbinte sau schimbarile bruste de tempratura rece-cald sau cald-rece. In cazuri exceptionale, daca sticla cabinei de dus s-ar sparge prin lovire accidentala, sticla nu se imprastie pe jos. Cioburile raman lipite de o folie de siguranta evitand accidentele neplacute.

Prin tratamentele anticalcar si antimurdarire pe care le punem la dispozitie, cabinele de dus de sticla isi pastreaza claritatea in timp si se intretin foarte usor.

Alegeti din gama noastra de usi de sticla sau cabine de dus de sticla. Garantam o calitate superioara a produselor si un pret avantajos.

Putem asigura, deopotriva, servicii de transport in siguranta si montaj realizat de echipa noastra de specialisti.

Indiferent de volumul comenzii, livram in termenul stabilit.

Pentru detalii si comenzi, contactati-ne!