Cabine de dus din sticla, la comanda

Executam la cererea clientilor o gama larga de cabine de dus de sticla.

Sticla folosita este de 8mm sau 10mm tratata anticalcar, iar feroneria si accesoriile de la Hanke, Dormakaba si Geze. In functie de spatiul existent si de gusturi suntem siguri ca vom gasi varianta optima: cabine de dus batante, cabine de dus glisante, panouri de dus din sticla etc.

Feroneria si accesoriile sunt disponibile intr-o gama larga de modele si finisaje.

 

Beneficiile usilor de dus din sticla

Fie ca este vorba de o remodelare a baii sau de construirea unei locuinte noi, usile de dus de sticla vor spori valoarea casei dvs. cu aspectul modern, minimalist, usor de curatat si igienic. Cu ajutorul instalatorilor de top Giba-Glass, puteti alege usile de dus de sticla perfecte pentru nevoile dvs., atat estetice si functionale, apoi va puteti relaxa in timp ce noi va montam noua cabina de dus la comanda.

Care sunt avantajele montarii unei cabine de dus din sticla?

Panourile din sticla sunt aproape intotdeauna preferate, in schimbul perdelelor de dus generice. Prin alegerea panourilor de sticla pentru un dus, sau o combinatie de cada – dus, veti avea un spatiu in care sa va relaxati pe deplin dupa o zi lunga, sau sa va pregatiti sa infruntati o noua zi, in timpul rutinei de dimineata. Odata ce instalati usile de dus din sticla, nu va trebui sa le inlocuiti, acestea vor rezista multi ani (si aici vorbim de decenii).

Multi proprietari de case considera optiunea peretilor de sticla pentru dus, una atractiva, datorita numeroaselor sale avantaje. Perdelele de dus capteaza un pic de umiditate in microfisuri, adesea rezultand o uzura semnificativa si aparitia mucegaiului, lucru care trebuie evitat cu orice pret. De asemenea, apa va curge pe podea, ducand si la deteriorarea acestora. Instalarea unei cabine de dus din sticla duce la un plus de relaxare de zi cu zi, imbunatateste atmosfera incaperii, si reduce timpul de curatare semnificativ.

Panourile si usile din sticla se pot potrivi intr-o varietate de planuri de decorare, permitandu-va sa faceti o investitie care poate rezista o perioada foarte indelungata de timp si ajuta la imbunatatirea aspectului baii dvs.

Desi usile din sticla costa mai mult decat o simpla cortina de dus, aceasta investitie unica in locuinta ta va economisi bani pe termen lung si va pastra toate suprafetele curate, ca noi. Pentru mai multe informatii despre avantajele usilor si panourilor de sticla pentru dus si despre optiunile pe care le avem la dispozitie, va invitam sa ne contactati cu orice plan de renovare ati avea.

Doresti oferta pentru montaj? Suna la specialistul nostru 0787.801.792 – Constantin Obreja

Doresti doar sticla si/sau feroneria? Trimite un mail pe adresa office@giba-glass.ro si la numerele de telefon disponibile pe pagina de contact.