Usi de sticla

Fara toc
Glisante
Pe toc de aluminiu

Usile din sticla ofera stil, eleganta si versatilitate, nu este de mirare ca sunt favorizate de arhitecti si designeri din intreaga lume.

Usile din sticla includ intrari batante, culisante si pereti de sticla glisanti atat pentru aplicatii exterior, cat si pentru interior.

Expertii nostri de la Giba-Glass suporta arhitectii, contractantii si proprietarii de locuinte, ajutandu-i sa inteleaga diferitele tipuri de sticla si importanta de a avea tipul potrivit de sticla pentru fiecare proiect in parte.

De exemplu, sticla securizata, sticla stratificata si sticla personalizata sunt doar unele din tipurile de sticla care ar putea fi folosite pentru usile de sticla si intrarile de sticla. In decursul anilor de experienta, cunoastem standardele industriale si codurile locale care guverneaza tipurile de sticla care pot fi utilizate pentru fiecare tip de aplicatie.

Cand vine vorba de calitati estetice, oferim multe optiuni de personalizare. O sticla transparenta poate fi utilizata pentru prezentari mai dramatice, la care pot fi adaugate elemente decorative, cum ar fi vopsirea, printarea sau sablarea. Optiunile de design sunt practic nesfarsite.


La Giba-Glass fabricam si instalam usii personalizate, diversele modele de usi din sticla, panouri, pereti, etc. Avem o echipa de specialisti dedicati si cu experienta, ce inteleg importanta fabricarii si instalarii adecvate pentru a asigura functionarea corecta si in siguranta a usilor.

 

La Giba-Glass fabricam si instalam usii personalizate, diversele modele de usi din sticla, panouri, pereti, etc. Avem o echipa de specialisti dedicati si cu experienta, ce inteleg importanta fabricarii si instalarii adecvate pentru a asigura functionarea corecta si in siguranta a usilor.

 

Usile de sticla transforma radical interiorul unei case si ofera o prestanta deosebita unui birou. Confera fluiditate spatiului, il maresc vizual si asigura un plus de lumina.

O gama larga de optiuni de personalizare a sticlei este disponibila pentru a adauga si mai multa eleganta si versatilitate. Managerii si specialistii nostri de proiect vor avea grija de toate detaliile hardware-ului pentru sticla, cum ar fi clemele de fixare, balamalele, incuietorile, butoanele si manerele, pentru a va asigura ca fiecare proiect este finalizat intr-un mod ce depaseste asteptarile clientilor nostri, toate acestea la un pret accesibil.

Mai mult, usile de sticla vin cu acea eleganta specifica acestui material, iar tehnicile de prelucrare le pot transforma in adevarate opere de arta. Fie cu sticla sablata sau cu vitralii elegante, fie sticla clara, mai ales daca usa face trecerea catre o terasa bine luminata sau plina de verdeata, alegerea unei usi de sticla poate fi uneori o provocare, insa cu rezultate de exceptie.

Usile din sticla au castigat tot mai mult teren in planurile arhitectilor si a designerilor de interior. Acest lucru a fost posibil si datorita noilor tehnologii ce permit prelucrarea sticlei astfel incat sa poata fi suficient de rezistenta, sa permita sisteme de prindere si balamale moderne, sa aiba suprafete prelucrate astfel incat sticla sa nu fie doar simpla, ci si mata sau cu un design personalizat.

Cat despre simplitatea alegerii unei usi de sticla, nu trebuie sa va faceti probleme. Va putem oferi o gama complexa de usi de sticla pentru interior sau exterior:

Doresti oferta pentru montaj? Suna la specialistul nostru 0787.801.792 – Constantin Obreja

Doresti doar sticla si/sau feroneria? Trimite un mail pe adresa office@giba-glass.ro