Balustrade de sticla si inox

Cu siguranta cunoasteti avantajele balustradelor de sticla, acestea deschid si sporesc spatiul locuintei sau afacerii dumneavoastra. Balustradele de sticla aduc un farmec aparte, adauga un iz modern si minimalist, atasate la orice scara interioara sau exterioara, in timp ce o balustrada de sticla montata pe terasa va deschide privelistea si aduce un aspect contemporan si estetic in armonie cu mediul.

Senzatia de spatiu deschis este cauzata de transparenta sticlei, motiv pentru care atat de multe cladiri corporative, universitati, mall-uri, restaurante, sedii de afaceri, dar chiar si case contemporane au incorporat balustradele de sticla in structura lor datorita posibilitatilor nenumarate de personalizabilitate, si a diferitelor modele de balustrade deja disponibile.

O balustrada de sticla este formata dintr-un panou de sticla securizata (transparenta, sablata, pictata sau imprimata), material ce inlocuieste metalul sau lemnul, si elementele de prindere si bara din inox (depinzand de model). Combinatia perfecta dintre panoul de sticla securizata destul de groasa, si elementele de prindere din inox, rezistente la intemperii si coroziune, fac ca intreaga constructie sa fie surprinzator de puternica si robusta, si va rezista foarte mult timp.

Cu montanti de inox
Cu prinderi punct inox
Cu profil de aluminiu

Doresti oferta pentru montaj? Suna la specialistul nostru 0787.801.792 – Constantin Obreja

Doresti doar sticla si/sau feroneria? Trimite un mail pe adresa office@giba-glass.ro