Tratamente sticla

Pentru o intretinere cat mai simpla a obiectelor de sticla comandate de la noi, putem aplica tratamente anticalcar sau tratamente antimurdarire.

Tratamente anticalcar

Elementele de sticla folosite in mediu umed, precum usile sau cabinele de dus sau peretii de sticla pentru acvarii sunt supuse actiunii calcarului prezent in apa.

Pentru a usura procesul de intretinere a sticlei, aceasta poate fi tratata cu solutii speciale inca din fabrica. Astfel, sticla nu va mai prezenta depuneri de calcar in timp, fiind nevoie de o intretinere minima. Singura cerinta este de a nu folosi substante acide pentru curatarea sticlei.

Tratamente antimurdarire

Sticla sablata ofera un aspect extrem de placut, insa poate fi uneori dificil de intretinut. Chiar si o simpla atingere cu mana poate lasa urme de amprenta foarte vizibile si suparatoare.

Pentru o intretinere cat mai usoara a sticlei sablate, putem pune la dispozitie solutii care reduc depunerile de murdarie precum praful sau alte substante din atmosfera, dar si urmele de amprenta lasate la cea mai simpla atingere. Astfel, intretinerea acestor obiecte se realizeaza mult mai simplu in timp.

Este o solutie ideala in special pentru cabinele de dus, pentru usile magazinelor stradale sau vitrinelor de sticla sablata care sunt supuse actiunii factorilor externi. Astfel, daca ati ocolit pana acum sticla sablata pentru ca ati crezut ca este mai greu de intretinut, nu mai este cazul.

Tratamentul antimurdarire este usor de aplicat si nu necesita preparare speciala. Solutia aplicata nu schimba culoarea si nu afecteaza culoarea sticlei.

Tratamentele anticalcar si antimurdarire sunt rezultate ale celor mai noi descoperiri din domeniul nanotehnologiei. Calitatea superioara este garantata pentru noi de renumele furnizorului, unul dintre cei mai mari producatori din domeniul nanotehnologiei din Germania.

Contactati-ne pentru detalii legate de tratamente anticalcar si tratamente antimurdarire.