Usi din sticla securizata – articol informativ
29 aprilie 2016
Ce tipuri de sticla exista?
27 septembrie 2016
Show all

Sticla sablata Iasi

STICLA SABLATA IASI – ARTICOL INFORMATIV

Amenajarea unei case ori a unei simple incaperi implica un efort temeinic, in urma caruia cu totii ne dorim un rezultat deosebit si original. Daca ai cautat – sticla sablata iasi – atunci ati ajuns unde trebuie. Va invitam sa descoperiti utilitatea si beneficiile sticlei sablate in Iasi de catre Giba Glass.

Sticla a luat, de-a lungul timpului, locul numeroaselor materiale utilizate in domeniul constructiilor de cladiri rezidentiale, dar si cele de birouri. Se foloseste la confectionarea cabinelor de dus, trepte, pereti despartitori dar si pentru confectionarea usilor duble ori simple.

Sablarea reprezinta o notiune generala, care desemneaza procesul de prelucrare a diverselor suprafete (lemn, metal, sticla), prin aplicarea particulelor abrazive, cu o viteza mare. Intregul proces are drept scop infrumusetarea sticlei.Sticla poate fi sablata si prin serigrafiere cu un email care imita foarte bine sablarea mecanica. Acest procedeu are drept avantaj principal protectie sporita la urme si grad de transparenta personalizat.

Procesul de sablare a fost brevetat in 1870, in Statele Unite ale Americii. Din acel moment, tehnologia a evoluat continuu: de la executie manuala, greoaie si meticuloasa, pana la executia din zilele noastre, moderna, rapida si cu un efect spectaculos.

Sticla sablata se foloseste in domeniul constructiilor, carora le imbunatateste considerabil aspectul. Sticla sablata adauga cu plus de eleganta geamurilor si usilor cladirilor, dar si mobilierului, vitrinelor fixe, peretilor despartitori si cabinelor de dus.

Rafturile din sticla sablata sunt ideale pentru a ne ajuta sa ordonam mai usor numeroasele obiecte de mici dimensiuni din baie. In plus, este perfecta pentru baile mici, deoarece nu da impresia unui spatiu incarcat.

Pe de alta parte, sablarea, ca procedeu de curatare este extrem de de populara de peste un secol. Este utilizata cu scopul de a curata diferite suprafete inainte de a fi aplicate anumite lacuri sau vopsele. Se elimina astfel diverse bule ori imperfectiuni.

De asemenea, prin procesul de sablare se pot inscriptiona diverse logo-uri pe scrumiere, vaze, pahare si alte obiecte confectionate din sticla.

Tinand cont ca in domeniul decorarii si amenajarii spatiilor interioare, dorintele clientului sunt cele care conteaza cel mai mult, Giba- Glass da dovada de flexibilitate si se adapteaza tuturor cerintelor. Este de la sine inteles faptul ca se foloseste doar sticla sablata de inalta calitate.

Sablarea sticlei este un procedeu extrem de complex, pentru executarea caruia sunt necesare resurse consistente si personal extrem de priceput. De aceea, in compania noastra, sectorul de resurse umane este unul deosebit de important.

Specialistii Giba Glass sunt foarte dedicati detaliilor. Isi desfasoara activitatea intr-un mediu utilat si echipat corespunzator. In plus, se respecta cu rigurozitate toate normele de protectie a muncii. Din acest motiv, gratie talentului si priceperii lor, orice spatiu se poate transforma intr-unul original, ospitalier si deopotriva modern.

Membrii echipei Giba Glass sunt experimentati si pasionati. Cunosc temeinic intregul proces tehnologic pe care il imbogatesc permanent cu idei unice, puse in practica respectand cele mai inalte standarde de calitate.

Giba Glass are un portofoliu impresionant de lucrari in Belgia, Franta, Italia si Germania. Prin urmare, satisfacerea eficienta a numerosilor clienti din afara tarii noastre reprezinta, fara indoiala, o excelenta carte de vizita si, in acelasi timp, un garant al calitatii si seriozitatii.

1 Comment

  1. Doina Esanu spune:

    Buna seara ,doresc sa pun.un perete despartitor de sticla intr-un living openspace cu bucataria,care sa fie cu o foaie fixa si o usa cu balamale ,pe o suprafata de 2,4 m inaltime x1,80 m latime .Puteti sa-mi spuneti daca realizati lucrari de acest tip si cat ar costa aproximativ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.