Sticla securizata – Articol informativ
3 martie 2016
Cabinele de dus din sticla
24 aprilie 2016
Show all

Sticla personalizata – Articol informativ

In ultimii ani, sticla personalizata a castigat tot mai multi adepti si a devenit astfel unul dintre cele mai dorite finisaje in amenajarea spatiilor de locuit si a celor in care oamenii lucreaza. Fie ca vorbim despre pereti despartitori care separa livingul de dormitor, pereti placati cu sticla din bucatarie sau baie, toate reprezinta solutii moderne si extrem de eficiente.

Conceptul de sticla personalizata a luat nastere in urma dorintei clientilor ca locul pe care-l amenajeaza sa poarte o anumita amprenta. Oricine poate sa aiba in casa o usa simpatica de sticla, personalizata cu o bogata gama de imprimeuri: fotografii, desene, insemne. Acestea se pot armoniza cu succes cu diverse piese de mobilier. Astfel, se creaza decoruri inedite si interesante. Fie ca esti pasionat de flori, desene sau peisaje, usa din sticla a camerei tale poate fi personalizata dupa bunul plac.

Sticla personalizata poate fi materialul perfect chiar si pentru o masuta de cafea, de exemplu. Cu forme spectaculoase ori cu un design minimalist, o masa de cafea din sticla personalizata poate fi o veritabila pata de culoare in livingul dumneavoastra.

Nu este insa recomandat ca sticla sa fie folosita in exces, deoarece poate da un aspect industrial locuintei.

Sticla personalizata in tematica desenelor animate, de exemplu, poate fi ideala pentru usile de interior ale unei gradinite, crese ori un cabinet de pediatrie.

Sticla personalizata este potrivita si pentru baie. Un paravan din sticla cu imprimeu marin, de exemplu, poate fi solutia perfecta pentru o baie intunecata. Faciliteaza patrunderea luminii si creaza impresia unui spatiu generos. Este insa necesar ca personalizarea sa se faca tinand cont de arhitectura constructiei. De exemplu, o locuinta in stil clasic impune sticla sofisticata si, in acelasi timp, nu foarte incarcata.

Conceptul de sticla personalizata castiga tot mai multi adepti chiar si in randul companiilor. Multe dintre acestea aleg sa-si decoreze birourile sau usile de interior cu sticla personalizata in stilul tipului de activitate pe care il desfasoara. Astfel, se creaza un mediu vesel, prietenos si plin de optimism.

De asemenea, in amenajarea sediului unei companii, sticla poate juca un rol foarte important. Este posibil ca aceasta sa fie personalizata cu logo-ul firmei. Se castiga, astfel, un punct important la capitolul profesionalism si imagine.

Si sticla acrilica se preteaza procesului de personalizare. Se poate face chiar imprimarea cu efect 3D. Sticla acrilica lucioasa mai este cunoscuta si sub denumirea de sticla plexi. Spre deosebire de cea reala, aceasta nu se sparge. In plus, dupa imprimare, placa acrilica devine stralucitoare si are culori deosebit de vii. Ambele tipuri de sticla personalizata transmit insa acelasi mesaj: identitatea, caracteristicile definitorii, un soi de’’ bun venit’’ mut care ii intampina pe fiecare.

Indiferent care sunt elementele de sticla personalizata  pe care le doriti in mediul dumneavoastra, cel mai important lucru este ca acestea sa fie in completa armonie cu stilul incaperii, sau, daca nu se doreste acest lucru, sa fie totusi o pata de culoare care sa transmita bun gust, si nu sa ii agreseze vizual pe cei care intra in contact cu ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.