Sticla personalizata – Articol informativ
4 martie 2016
Geamul izolant – Articol informativ
25 aprilie 2016
Show all

Cabinele de dus din sticla

Atunci cand ne amenajam baia, este necesar sa fim atenti la detalii si sa o dotam cu finisaje actuale, pentru a obtine un aspect cat mai practic si, in acelasi timp. original.

Cabinele de dus din sticla sunt confectionate din panouri fixe, prevazute optional cu usa din sticla securizata. Sticla securizata este, de obicei tratata nanotehnic in partea interioara, impotriva depunerilor de calcar. La cerere, sticla poate fi personalizata cu diverse modele, totul pentru ca fiecare client sa aiba acasa relaxarea pe care si-o doreste. Cu atat mai mult cu cat in ultima vreme exista o tendinta tot mai puternica de a personalize obiectele: de la telefoanele care ne recunosc atingerea si vocea, pana electronice de diverse dimensiuni, disponibile intr-o varietate de culori. Asa ca era firesc ca si in baie sa fie prezenta tot mai mult tehologia,

Cabinele de dus din sticla sunt ideale atunci cand ne dorim sa facem din baia noastra un spatiu elegant si in acelasi timp, confortabil. Cabinele de dus din sticla implica o investitie minima si sunt prevazute cu garnituri de etansare siliconice si garnituri magnetice.  Daca doriti sa dati un suflu nou baii dumneavoastra, feroneria cromata este solutia ideala pentru acest tip de cabine. Feroneria si garniturile de etansare folosite sunt obligatoriu de o calitate superioara. Se poate opta pentru inoxul satinat ori pentru cea cromata. Anumite modele sunt dotate cu buton tragator ori cu maner port prosop.  Cabinele de dus din sticla se pot clasifica astfel:

  • Cabina de dus cu perete fix- ideal pentru suprafete mici. Este foarte usor de personalizat si poate fi executat din sticla cu grosimea cuprinsa intre 8 si 10 mm.
  • Cabina de dus glisanta, care poate oferi protectie impotriva depunerilor de calcar, aburului si apei. In plus, sistemul glisant este foarte practic si usor de manipulat.
  • Cabina de dus standard, care poate avea diverse structuri si dimensiuni. Este alcatuita dintr-un perete mobil si unul fix.

Acest tip de cabine prezinta un avantaj major: in cazul unui accident nu se sparge si nu prezinta, deci, risc de ranire. Fiabilitatea este un alt atuu, gratie accesoriilor.

Pot fi executate la diverse unghiuri: de 90, 180 sau 135 de grade, in functie de ceea ce este optim pentru fiecare baie in parte.

Este absolut necesar  ca toate cabinele de dus din sticla sa respecte normativele europene, sa fie tratate sis a aiba o rezistenta sporita la coroziune. De regula, sticla utilizata pentru confectionarea cabinelor de dus are o grosime de 8 sau 10 mm, cu transparenta normala.

Sticla pentru cabina de dus trebuie sa intruneasca obigatoriu doua conditii: securitate si aspect estetic placut.

Cabinele de dus din sticla prezinta avantajul major de a putea fi curatate foarte usor. Avem nevoie doar de ceva indemanare si o solutie de otet si bicarbonat.  Cu ajutorul ei, petele de calcar si rugina dispar ca prin minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.