Pereti de sticla si compartimentari
20 iunie 2018
Trepte din sticla
10 iulie 2018
Show all

Placarea cu sticla

Placari cu sticla

Placarea cu sticla a peretilor, o modalitate foarte eficienta de a crea spatii superbe, moderne, dar acelasi timp sigure si usor de intretinut. Tehnologiile moderne de personalizare ne permit sa imprimam chiar si imagini, pentru un mediu absolut unic. Placarea peretilor din sticla este solutia perfecta pentru interioarele ce doresc sa proiecteze farmec si profesionalism. Putem folosi orice imagine, sau orice culoare RAL.

 

Exista un numar limitat materiale care sunt versatile cand vine vorba de folosirea in designul interior. Sticla este un astfel de material. Sticla are capacitatea de a reflecta, refracta, precum si difuza lumina. Exista diferite tipuri de sticla – securizata, slefuita, neteda, mata, gravata, reliefata, sablata, lacuita, vopsita, reciclata etc. Sticla este de asemenea disponibila in fel de fel de forme cum ar fi placi, panouri, cuburi, dar binenteles fiecare dintre acestea poate fi taiat in functie de necesitati. Prin urmare, exista o multitudine de optiuni atunci cand vine vorba de utilizarea ei in design interior.

De obicei este recomandata folosim sticla cu fier redus si o grosime de 6mm sau mai mare, dar aproape orice grosime si configuratie este posibila iar singurul impas este imaginatia dumneavoastra. Aprovizionam sticla deja printata, numai buna de instalat. Daca este necesar, echipa noastra poate oferi servicii complete, pe tot parcursul lucrarilor, pornind de la proiectare si vizualizare, continuand cu o ancheta profesionala folosind masuratori laser cu precizie ~1-3 mm si finalizandu-se cu instalare rapida si fara probleme.

Aspect surprinzator

 

Unele dintre cele mai populare imprimari de perete sunt cele de piatra naturala, cum ar fi onix si marmura. Sunt deseori folosite in logo-uri si desene, sau doar texte si slogane. Spre deosebire de marea majoritate a materialelor, sticla poate avea lumini montate intre ea si perete, pentru un efect captivant.

Duritatea sticlei este de aproximativ 7 Mohs, superioara marmurei (care este de 4). Acest lucru indica, intr-o anumita masura, o rezistenta la uzura si o rezistenta la zgarieturi destul de ridicata. Ce inseamna asta? In principiu, pentru a sparge un cub de sticla de 1 cm, este necesara o forta de 10 tone.

Usor de intretinut

Peretele din sticla este foarte usor de intretinut si curatat. Perfect pentru aplicatii igienice, cum ar fi bucatariile, restaurante si spitale. Alte utilizari populare ar fi: salile de sport, zone de intrare in cladiri, ascensoare si sali de ascensor, spatii comerciale si galerii.

Absorbtia de apa a sticlei este de aproximativ 10 ori mai mica decat cea a pietrei naturale – aceasta inseamna mai multa igiena, mult mai usor de tratat si o rezistenta la pete si murdarie.

Cost redus

Sticla poate fi taiata in orice forma, cu toate decupajele necesare si produsa in afara amplasamentului, ceea ce inseamna o instalare mult mai rapida si mai usoara. Ca material, e de 5 ori mai ieftina decat marmura si onix. Sticla este mai putin fragila in comparatie cu piatra naturala, iar placile de marmura de dimensiuni mai mari vin rareori in mai putin de 10 mm grosime pentru a asigura o rezistenta decenta, in timp ce foile de sticla de 4-6 mm sunt folosite pretutindeni in jurul nostru, adaugand un stil aparte, urban, modern, cu siguranta de neegalat.

 

 

 

Va asteptam cu mai multe  informatii despre placare cu sticla colorata.

Solicitati-ne o oferta si va putem potrivi cu un plan de renovare in functie de bugetul si stilul dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.