MASLIN BRONZE
Geamul ornament
29 decembrie 2016
Placarea cu sticla
22 iunie 2018
Show all

Pereti de sticla si compartimentari

Utilizati peretii de sticla pentru o locuinta mai luminoasa si mai spatioasa

Transparenta in mediul de lucru prin utilizarea sistemelor de perete din sticla nu este doar o modalitate de a promova cultura corporativa a unei organizatii, ci si de a spori contactul vizual intre angajati si de a facilita noi modalitati flexibile de lucru. Transparenta creeaza de asemenea si conditii optime pentru acces la lumina zilei in spatiul de lucru. Studiile au aratat ca acest lucru are un impact pozitiv asupra starii noastre generale de bunastare si, automat, asupra productivitatii noastre.

Este ceva aparte despre peretii de sticla, au crescut in popularitate din ce in ce mai mult in ultimii ani. Oare e faptul ca ofera instant oricarui spatiu un stil urban? Sau este abilitatea lor de a imparti o zona deschisa, pastrand un spatiu deschis si luminat? Indiferent ce ar fi, sticla este un material extrem de versatil, mentinand casa sau apartamentul mai spatios si luminos. Avem pregatite cateva idei de renovare ce se combina in mod armonios cu peretii de sticla.

1. Pastrati spatiile casei sau apartamentului deschise si luminate cu pereti de sticla. Ce spuneti de o sala de studiu cu pereti de sticla, ce emana un aer deschis, fara secrete, pereti de sticla cu cadre albe ce adauga un interes geometric si ajuta la cresterea sentimentului auster intregului apartament. Stiti cu siguranta ca in acest apartament nu va exista niciodata nici o urma de plictiseala, la cat de stralucitor este, cu lumina soarelui curgand prin ferestrele largi.

2. Echilibrati culorile reci cu lumina naturala cu peretii de sticla. Peretele din sticla este ideal pentru luminarea colturilor intunecate, facand un spatiu inchis sa para mai mare, amplificand atmosfera intregului apartament.

3. Va veti bucura de acest boutique de lux, sculptat inteligent din spatiul dintre sufragerie si hol. Peretele din sticla plin de culoare, cu rama neagra, arata ca o vitrina pentru intruchiparea farmecului urban.

4. Trebuie sa recunoastem ca zidul pe jumatate plin are un aspect functional, si ofera un sentiment de deschidere in coridorul din ce in ce mai intunecat si ingust si un sentiment de intimitate in spatiul comune.

pereti-de-sticla-securizata-giba-glass-41
pereti-de-sticla-securizata-giba-glass-4

5. Nu este un zid in sine; ceea ce ofera usilor de sticla acea margine minuscula peste peretii de sticla fixati este, probabil, capacitatea lor de a crea iluzia de spatiu deschis si, de fapt, se deschide intr-o alta camera. Compartimentarea dintre dormitor si de studiu se integreaza perfect cu peretii inconjurati din nuante inchise, amplificand aspectul elegant cu acele cadre negre elegante.

6. De ce sa ascundeti aceasta baie frumoasa in spatele zidurilor opace? Completati interiorul intunecat cu iluminare calda si pereti de sticla pentru a face spatiul mai primitor si mai deschis.

7. Daca sunteti o persoana pasionata de gatit fara nici o perturbare, acest perete de sticla creativ de jumatate de perete este ceea ce aveti nevoie. Toti oaspetii se pot bucura de privelistea mancarii gatite din afara bucatariei, fara a va sta in cale, iar usa de sticla a bucatariei este de asemenea excelenta pentru a mentine fumul de gatit din a invada restul casei.

Sunteti gata sa rupeti zidurile solide pentru a face loc celor din sticla? Cautati mai multa inspiratie pentru domiciliu? Solicitati o oferta si va putem potrivi cu un plan in functie de bugetul si stilului dvs.

Va asteptam cu mai multe informatii aici, sau la pagina noastra de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.