Geamul float – o alegere inteleapta
14 noiembrie 2016
vopsirea sticlei, sticla vopsita
Sticlarie decorativa
20 decembrie 2016
Show all

Cabine de dus personalizate

sticla baie moderna la comanda

Cabine de dus personalizate

Atunci cand vine vorba despre amenajarea locuintelor, deciziile pot fi uneori dificil de luat.

Multumita tehnologiei care a avansat intr-un ritm ametitor, cabinele de dus pot fi personalizate in asa fel incat sa corespunda unor cerinte din ce in ce mai complexe.

Cauti o cabina de dus personalizata din sticla care sa se potriveasca perfect cu nevoile si cerintele tale? O astfel de dotare este o alegere cat se poate de potrivita, daca iti doresti un design unic si demn de admiratie. Eleganta, functionalitatea si ergonomia sunt calitati de pe urma carora putem profita din plin atunci cand vine vorba despre o cabina de dus personalizata. O cabina de dus personalizata poate fi realizata in orice forma si dimensiune si are marele avantaj al fiabilitatii, multumita accesoriilor confectionate in intregime din inox.

Daca alegeti o cabina de dus in detrimentul cazii de baie, veti avea un consum de apa considerabil redus si, in consecinta, facturile la utilitati vor fi mai mici. De asemenea, persoanele care sufera de deficiente ale aparatului locomotor ori cele varstice, vor prefera cabina de dus in detrimentul cazii de baie deoarece eventualul discomfort ce poate sa apara in timpul folosirii, va fi minim.

Cabinele de dus pot fi dotate cu sticla securizata tratata anticalcar, sifon, masca de acril, planou de hidromasaj si suport metalic. De asemenea, o cabina poate fi dotata cu manere care indeplinesc mai multe functii, cum ar fi cea de cuier pentru prosop.

Inainte insa de a alege o anumita cabina de dus, este necesar sa avem idei concise despre diferentele care pot exista intre un model sau altul: tipul de sticla sau de sistem pot fi diferite.

Trebuie retinut faptul ca, atunci cand se iau masuratorile finale de executie, pardoseala, tavanul si peretii trebuie sa fie, in mod obligatoriu, drepti. De asemenea, nu se recomanda montarea cabinei de dus pe pereti de rigips.

Prin personalizare, sticla ofera cabinei de dus un plus de eleganta si o face usor de intretinut. Comparativ cu faianta obisnuita, cabina de dus din sticla sporeste considerabil efectul de marire vizuala.

Cabinele de dus pot fi prevazute cu cadita ( din compozit sau acril ) ori cu rigole de pardoseala ( placabile cu piatra naturala, mozaic ori placi ceramice).

Feroneria si sistemele de profile sunt special proiectate pentru a putea face fata unui mediu supus condensului si umezelii. Imbinarea armonioasa a feroneriei cu suprafetele din sticla, care, pot fi de asemenea personalizate, asigura cu brio unicitatea fiecarui camin. Elementele de imbinare este obligatoriu sa fie confectionate din materiale de calitate, pentru ca acestea sa nu rugineasca ori sa se degradeze rapid. O calitate ridicata a acestor elemente garanteaza inchiderea perfect etansa a cabinei.

Cabinele de dus pe care le oferim sunt proiectate respectand cele mai recente tendinte in domeniu si pot fi utilizate in conditii de maxima siguranta.

Deoarece avem o bogata experienta in activitate, suntem capabili sa oferim clientilor nostril conditii extrem de avantajoase, pentru orice tip de proiect. Astfel, indiferent de modelul pentru care veti opta, veti avea parte de calitate si bun gust.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.