vopsirea sticlei, sticla vopsita
Sticlarie decorativa
20 decembrie 2016
Pereti de sticla si compartimentari
20 iunie 2018
Show all

Geamul ornament

MASLIN BRONZE

MASLIN BRONZE

Geamul ornament

Sticla reprezinta un material capabil sa aduca oriunde confortul si lumina, atat de necesare oricarui camin. Este un material care se poate intretine cu usurinta si in plus, este durabil. Poate

COLORAT BRONZE

fi asociat cu materiale precum lemnul, metale si piatra.

In ultima vreme, geamul termopan a incetat sa mai fie considerat un lux si a devenit, mai degraba o reala necesitate. Astfel ca, si-a facut cu usurinta loc chiar si in casele vechi.

Geamurile termopan sunt de mai multe feluri si se diferentiaza pe criterii de ordin estetic  si de calitate, astfel:

  • Geamul termopan reflexiv- care sporeste considerabil gradul de intimidate;
  • Geamul termopan Low- E- este termoizolant si nu permite trecerea radiatiilor de unda mare;
  • Geamul termopan antiefractie- ofera protectie impotriva spargerilor;
  • Geamul termopan clar- garanteaza o dispersie sporita a luminii;
  • Geamul termopan fumuriu- ofera protectie impotriva razelor de tip UV;
  • Geamul termopan ornamental – este folosit cu succes la personalizarea locuintelor.

Geamul ornament este ideal atunci cand se doreste obtinerea unor spatii luminoase, si, in acelasi timp, capabile sa ofere intimidate. Se foloseste cu succes pentru confectionarea cabinelor de dus, a balcoanelor, dar si pentru mobilier, precum suprafete de lucru, furnituri pentru bucatarii ori rafturi.

Acest tip de geam, opac sau translucid, se obtine prin procedeul de laminare a sticlei, care curge intre doi cilindri, unul dintre ei fiind gravat. Poate fi decorat cu o multitudine de texturi, culori si desene, astfel ca in orice incapere isi pot face loc stilul si bunul gust. Gratie acestui fapt, sticla ornament poate avea diverse modele, in timp ce a doua foaie poate fi antiefractie, reflexiva, colorata sau clara.

Exista geam ornament de tip satinat, care se realizeaza prin corodarea chimica a suprafetei de geam si astfel rezulta un anumit model. Are un avantaj major: nu se pateaza, asa cum se intampla in cazul geamului sablat mecanic. Spre deosebire de acesta, geam ornament laminat are un model care se repeta simetric pe toata suprafata foii. Cele doua tipuri de geam au fiecare grosimea de 4mm si sunt utilizate cu succes in cazul usilor din MDF si lemn, mobilier, dar si la tamplaria din PVC. Anumite tipuri de geamuri ornamentale se pot combina si astfel se obtine un confort sporit: izolatie acustica si termica, dar si securitate. Se utilizeaza cu succes in compartimentarea decoartiva a spatiului cu transparenta redusa, dar si la geamuri si ferestre, cu scopul de a camufla privelisti pe care le dorim ferite vederii.

Forma modelelor imprimate, dimensiunea si adancimea influenteaza considerabil gradele, dar si directiile prin care se propaga lumina. Se pot oferi mai mult de 20 de tipuri de culori RAL, alb si auriu. De asemenea, pot fi montate baghete ornamentale, care pot fi folosite atat cu sticla clara,cat si reflexive, antiefractie, colorata sau Low- E.

Gama ampla de geamuri decorative pe care o oferim contine modele selectate cu atentie, capabile sa satisfaca chiar si cele mai pretentioase cerinte. Apelati cu incredere la noi si veti gasi cu siguranta modelul care vi se potriveste cel mai bine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.